Støt nu

We-Aid arbejder for at være den hjælpende hånd, som gør børn og unge i stand til at overvinde forhindringer og skabe sig en bedre fremtid.

Vi arbejder ud fra visionen om hjælp til selvhjælp, fordi vi ved, at det betaler sig at gøre samfund og mennesker stærke og i stand til at hjælpe sig selv.

Som medlem af We-Aid er du bl.a. med til at støtte genopbygningen af Somalia, som efter flere årtiers borgerkrig er et af verdens fattigste lande – og derfor er børns rettigheder og muligheder i livet ikke, som de burde være.

Det vil We-Aid ændre på, men det kræver en langsigtet holdindsats. Derfor samarbejder vi med lokale partnerorganisationer om at genopbygge skoler, da fokus på uddannelse og oplysning er et vigtigt led i We-Aid’s strategi om at genopbygge det somaliske samfund.

Men vi har brug for din hjælp.

Din faste støtte sikrer, at vi kan arbejde langsigtet med udvikling i et af verdens fattigste områder, fordi vi kan regne med dit bidrag. Via din støtte til We-Aid er du med til at gøre det muligt for børnene at gå en bedre fremtid i møde.