Bæredygtig CSR

Styrk din CSR-profil med We-Aid

Et samarbejde med We-Aid giver din virksomhed en chance for at gøre en forskel i kampen mod fattigdom i et af verdens hårdest ramte områder: Østafrika.

We-Aid er interessant for virksomheder, der gerne vil være med til at styrke et mere forretningsdrevet samfundsansvar, som samtidig bidrager til ansvarlig og bæredygtig vækst i udviklingslande.

Vær med til at hjælpe Østafrika

We-Aid arbejder for at sikre børn og unge adgang til skolegang og uddannelse. Et samarbejde mellem virksomheder og We-Aid vil forbedre virksomhedens CSR-profil og samtidig fremme den økonomiske vækst, som nogle af verdens fattigste lande har desperat brug for. Denne vækst er afhængig af, at børn får en tryg opvækst og mulighed for skolegang – derfor har vi rettet indsatsen mod at forbedre skoleforholdende i Østafrika.

Med støtte fra virksomheder, der ønsker at fremme deres CSR-strategi og samtidig hjælpe ulande, vil We-Aid kunne sikre skolegang til flere børn og klæde unge mennesker på til at åbne deres egen mikrovirksomhed.

På den måde er det centralt for alt vores arbejde, at vi tager udgangspunkt i at skabe lokalt engagement. We-Aid ønsker at yde hjælp til selvhjælp – at gøre de lokale i stand til at hjælpe sig selv. Det kan du være med til at støtte ved at blive virksomhedspartner med We-Aid.